«جهش تولید»
«جهش تولید»
محمد حسینی در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی گلشن با اشاره به راهاندازی مراکز «مثبت زندگی» در شهرستان طبس اظهار داشت: پیش از این تمامی امور اداری و پیگیریهای مربوط به مددجویان بهصورت دستی و سنتی انجام میشد اما به تازگی و با راهاندازی مراکز «مثبت زندگی» از جمله در شهرهای عشقآباد و دیهوک طبس، ۲۲ مورد از خدمات سازمان بهزیستی بر پایه فناوری اطلاعات صورت میگیرد که موجب خدماتدهی سریعتر و با کیفیتتر به مددجویان شده است.
وی با بیان اینکه یکی از اقدامات مراکز «مثبت زندگی» جذب کمکهای خیران است، خاطرنشان کرد: اکنون پروندههای کاغذی سنتی جمعآوری شده و تمامی امور مربوط به مددکاران و مددجویان از طریق اپلیکیشن تلفن همراه پیگیری و رصد میشود که این کار موجب ارتقاء کیفی خدمات، کاهش ترددهای غیرضروری و توزیع عادلانه خدمات شده است.
رئیس اداره بهزیستی طبس در بخش دیگری از سخنان خود، مهمترین وظیفه بهزیستی را توانبخشی به مددجویان معرفی و بیان کرد: بهزیستی از طریق ارائه وامهای بلاعوض و کمکهای نقدی و غیرنقدی هدفمند در راستای اشتغالزایی و خودکفا شدن مددجویان تلاش میکند تا مددجویان تحت پوشش پس از مدتی بتوانند خودکفا شده و بهصورت مستقل امرار معاش کنند.
وی ادامه داد: یکی از برنامههای بهزیستی در این زمینه که در شهرستان طبس اجرا و مؤثر واقع شده، تشکیل گروههای همیار متشکل از حداقل ۵ نفر مددجو برای راهاندازی کسب و کار مستقل است که بهزیستی پس از بررسی و تأیید طرح کسب و کار، به هر گروه ۳۰۰ میلیون ریال وام بلاعوض پرداخت میکند.
حسینی افزود: در حوزه مسکن نیز خدمات قابل توجهی به مددجویان ارائه شده که از جمله آن میتوان به پرداخت کمکهای بلاعوض به خانوادههای دارای ۲ معلول یا بیشتر به مبلغ یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریال در شهر و ۸۵۰ میلیون ریال در روستا اشاره کرد.
وی یادآور شد: هماکنون ۴ مرکز مشاوره رایگان زیر نظر بهزیستی در راستای پیشگیری از معلولیت و آسیبهای اجتماعی در شهرستان طبس فعال است که خدمات آن نه فقط منحصر به مددجویان بلکه برای همه اقشار جامعه بوده و موجب کاهش مشکلات ژنتیکی و معلولیتها در آینده میشود و از طریق شماره تلفن چهار رقمی ۱۴۸۰ نیز قابل دسترسی است.
وی با اشاره به اینکه قانون حمایت از معلولان سال ۸۳ تصویب، سال ۹۶ بازنگری و سال ۹۷ ابلاغ شد ولی تاکنون اجرایی نشده است، افزود: متأسفانه آنطور که شایسته معلولان است، از آنان حمایت نمیشود و از مسئولان، خیران، صاحبنظران، روحانیون و صاحبان تریبون انتظار میرود تا بیش از پیش در این حیطه به بهزیستی کمک کنند تا بتواند بهتر پاسخگوی نیازهای معلولان و مددجویان باشد.
خبرنگار: فرزانه ذوالفقاری
انتهای خبر/
نظر شما دربارهی این مطلب