«جهش تولید»
«جهش تولید»
حسین حیدری در گفت و گو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی گلشن اظهار داشت: مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان طبس در بخش دولتی طی ۹ ماه نخست سال جاری ۲۷۰ هزار نفر ساعت آموزش ارائه داده است، در حالی که تعهد سالیانه این مرکز ۲۶۰ هزار نفر ساعت است و برآورد میشود این رقم تا پایان سال به ۳۴۰ هزار نفر ساعت برسد.
وی ادامه داد: علاوه بر این در بخش غیردولتی و آموزشگاههای آزاد زیر نظر فنی و حرفهای نیز ۶۲ هزار نفر ساعت آموزش به هنرآموزان و کارآموزان شهرستان طبس ارائه شده است که تعهد آموزشی این بخش برای کل سال جاری ۸۵ هزار نفر ساعت است که امیدواریم تا پایان سال به این رقم دست یابیم.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان طبس خاطرنشان کرد: گرچه تعطیلی کلاسهای حضوری به علت شیوع بیماری کرونا ابتدا مشکلاتی را ایجاد کرد اما موجب توقف آموزشها نشد و کارآموزان از طریق سامانه شاد و سایر سامانههای آموزش مجازی، محتوای آموزشی الکترونیکی را دریافت و با مربی کارگاه در ارتباط بودند.
وی درباره جبران زیانهای آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای بر اثر بحران کرونا یادآور شد: براساس مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا، آموزشهای حضوری آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای تعطیل و موجب وارد آمدن ضربه اقتصادی بر این آموزشگاهها شد که با پیگیریهای انجام شده از طریق استانداری خراسان جنوبی، آموزشگاههای آزاد از گروه شغلی سوم به گروه دوم تغییر پیدا کرده و توانستند بخشی از فعالیتهای خود را به صورت محدود و با رعایت پروتکلهای بهداشتی از سر گیرند.
حیدری افزود: آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای برای جبران بخشی از خسارات وارد شده میتوانند با ثبت نام در سامانه کارا برای دریافت تسهیلات اقدام کنند که تاکنون با پرداخت این تسهیلات به سه آموزشگاه طبس موافقت شده است؛ همچنین براساس توافق انجام شده با مرکز آموزش راه آهن، برگزاری برخی از دورههای آموزشی راه آهن به آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای طبس سپرده شده است که این موضوع کمک خوبی برای آموزشگاهها خواهد بود.
وی ادامه داد: علاوه بر این، سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور براساس استانداردهای آموزشی مصوب، برگزاری دورههای آموزشی حوزه فناوری اطلاعات و امور مالی را به آموزشگاههای آزاد واجد شرایط واگذار کرده؛ ضمن اینکه برای برونسپاری تولید پوشاک برخی نهادها به آموزشگاههای آزاد نیز پیگیریهایی در دست انجام است که تمامی این موارد میتواند کمک خوبی برای جبران خسارتهای وارده به آموزشگاههای آزاد بر اثر کرونا باشد.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای شهرستان طبس در بخش دیگری از سخنان خود درباره وضعیت زیرساختهای آموزش مجازی گفت: بیشترین آموزشهای فنی و حرفهای به صورت عملی طراحی شده است که به همین علت سازمان آموزش فنی و حرفهای کشور در حال راهاندازی شبکه اختصاصی مهارت به منظور تلفیق آموزشهای عملی و مجازی است که پورتال این سازمان هم به سامانه مجازی مجهز شده است.
وی اضافه کرد: اداره کل آموزش فنی و حرفهای خراسان جنوبی نیز در راستای راهاندازی سامانه آموزش مجازی گامهای خوبی برداشته است که این سامانه در تاریخ ۱۶ دی امسال با موفقیت آزمایش شد اما در عین حال شهرستانها از لحاظ تجهیزات و زیرساختهای مورد نیاز برای برگزاری آموزشهای مجازی دچار کمبودند که در صورت تخصیص اعتبار قابل حل است.
حیدری بیان کرد: مرکز آموزش فنی و حرفهای طبس در راستای مهار بیماری کرونا با ستاد مبارزه با کرونا این شهرستان همکاری داشته است؛ از جمله اینکه علاوه بر ارائه کمکهای مالی، تعدادی چرخ خیاطی در شهرهای طبس و عشقآباد برای تولید ماسک در اختیار ناحیه مقاومت بسیج قرار داده است.
خبرنگار: سیدعلیرضا مظلومی
انتهای خبر/
نظر شما دربارهی این مطلب