«جهش تولید»
«جهش تولید»
حجت الاسلام مجید نصیرایی در گفت و گوی تلفنی با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی گلشن درباره راهاندازی دانشکده علوم پزشکی و بیمارستان دوم در طبس اظهار داشت: ارتقاء سطح بهداشت و درمان شهرستان طبس باتوجه به واقع شدن در شاهراه مواصلاتی، رتبه اول در زمینه جذب گردشگر در استان، معادن متعدد، طول راهها و حوادث جادهای زیاد، بُعد مسافت با مراکز استانهای مجاور و... یک اولویت بسیار مهم بوده و چشمانداز ما، تبدیل طبس به قطب درمانی منطقه است؛ به همین دلیل اولین پیگیریها، مکاتبات و جلساتم پس از اینکه به عنوان نماینده مردم انتخاب شدم، درباره مسائل بهداشت و درمان بود.
وی ادامه داد: اولین قدم برای تبدیل طبس به قطب درمانی، برخورداری از حداقل ۳۰۰ تخت بیمارستانی، راهاندازی بیمارستان دوم در طبس و استفاده توأم از زیرساخت بیمارستان جدید و قدیم این شهر و همچنین ارتقاء تجهیزات پزشکی است.
نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی افزود: میتوان بیمارستان قدیم طبس را به عنوان بیمارستان دوم احیا کرد؛ در مورد محل دانشکده پرستاری که فعلاً در بیمارستان قدیم مستقر میباشد نیز جای نگرانی وجود ندارد، چراکه آموزشهای عملی در داخل بیمارستان انجام میشود و برای آموزشهای تئوری نیز مکانهای بلااستفادهای مانند ساختمان قدیم دانشگاه فنی و حرفهای، برخی از ساختمانهای دانشگاه آزاد اسلامی و بخشی از ساختمان بیمارستان قدیم پیشبینی شده و علاوه بر این، سه هکتار زمین نیز برای احداث ساختمان مستقل دانشکده پرستاری در نظر گرفته شده است.
وی در مورد راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در طبس خاطرنشان کرد: من به دنبال توسعه عادلانه تمام حوزه انتخابیه هستم و این وظیفه شرعی و قانونی من است؛ راهاندازی دانشکده علوم پزشکی به زیرساختهای مهمی نیاز دارد که فراهم آمدن این زیرساختها در طبس در حال پیگیری است؛ اما در حال حاضر شهرستان فردوس از زیرساختهای لازم برای راهاندازی دانشکده علوم پزشکی برخوردار است.
نصیرایی اضافه کرد: از جمله ظرفیتهای فعلی شهرستان فردوس میتوان به وجود ۶۰۰ دانشجوی مشغول به تحصیل، هیأت علمی و ۸ رشته آموزشی پزشکی، برخورداری از دو بیمارستان فعال و ردیف بودجه مستقل برای دانشکده علوم پزشکی اشاره کرد و به همین علت پیگیری برای راهاندازی دانشکده علوم پزشکی در فردوس زودتر به نتیجه میرسد.
وی تصریح کرد: در عین حال برای ارتقاء سطح بهداشت و درمان شهرستان طبس نیز پیگیریهای زیادی انجام شده است که از جمله آن، دریافت قول مساعد وزیر بهداشت و درمان و نایب رئیس مجلس شورای اسلامی برای اختصاص ردیف بودجه مستقل به دانشکده علوم پزشکی طبس، راهاندازی بیمارستان دوم طبس، و افزایش رشتههای پزشکی دانشگاهی طبس است.
نماینده مردم طبس، فردوس، بشرویه و سرایان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: البته با وجود پیگیریهای مجدانه امام جمعه، شورای شهر و مطالبه آحاد مردم، اما تا این لحظه همکاری عملی مورد توقع ما از سوی مسئولان مربوطه صورت نگرفته و به نظر میرسد برخی در حال کارشکنی هستند.
خبرنگار: محمدرضا سابقی
انتهای خبر/
نظر شما دربارهی این مطلب